arrow Dutch Bakery

Dutch BakeryModern vormgegeven maar met toch een aangenaam warm en huiselijk gevoel spreekt de geheel eigen stijl die wij aan onze oliebollenkraam hebben gegeven zeer tot de verbeelding van onze klanten.
Het frisse wit en warme wijnrood zijn als basiskleuren en evenwichtig op elkaar afgestemd in de zaak terug te vinden. Notenhouten deuren en kasten, warm en knus overkomend, dragen onmiskenbaar bij aan de krachtige uitstraling van de Dutch Bakery.
Werkend met slechts de allerbeste ingrediënten worden onze producten volgens geheim en niet te evenaren recept bereid.
Hygiëne hoog in het vaandel hebben wordt steeds opnieuw met de grootst mogelijke zorg gebakken. Het kan niet anders dan dat deze strikt gehanteerde huisregel bijdraagt aan de sublieme kwaliteit van de reeks aan producten die wij voeren.

Dutch BakeryOliebollen, Krentenbollen, Berlinerbollen, Wafels, Oublies, een greep uit ons royale assortiment welke wij steeds opnieuw vers bakken en vaak nog warm aan onze klanten kunnen meegeven.
Gaar, goed gevuld en niet te vet zijn het steeds opnieuw ware delicatessen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van onze klanten regelmatig terugkeren om zich te goed te doen aan een van deze typisch Hollandse lekkernijen.
In het jaar 2009 zijn wij te vinden op de kermissen van Haarlem, Assen en
Venlo.

Indien u uw bezoekers ook alleen het beste van het beste wilt voorhouden zijn wij ook voor uw kermis of evenement te boeken.
Neem hiervoor dan gaarne contact met ons op. 

Foto's

Dutch Bakery

dutch_bakery dutch_bakery dutch_bakery dutch_bakery dutch_bakery


* Alle foto's zijn gemaakt door Frank Veldkamp en mogen zonder toestemming niet ter distributie gebruikt worden.