arrow Oud Hollandsche Poffertjeskraam

PoffertjeskraamEen bezoek aan onze meer dan fraaie poffertjeskraam durven wij omwille van diverse redenen aan te merken als een waar feest.
De verrassend grote ruimte binnenkomend zijn het de vele kroonluchters die direct zullen opvallen en garant staan voor de warme en enigszins huiselijke sfeer die is neergezet. Gezellig aangeklede tafeltjes nodigen uit en zijn voorzien van kleurige boeketten. De dieprode kleur van de comfortabele stoelen dragen eveneens bij aan de warme sfeer die valt te proeven.

Eenmaal plaats genomen is een bestelling snel gepleegd. Op een enorme bakplaat die de hele dag “paraat” is om bestellingen te verwerken worden aan de lopende band verse poffertjes bereidt. De geur ervan zal u doen watertanden en is een logisch gevolg van onze smakelijke en met zorg bereidde producten waarvan het recept een goed bewaard geheim is.

PoffertjeskraamOok heeft onze poffertjeskraam een royaal terras waar het heerlijk toeven is.
Even lekker op uw gemak uit de drukte weg om u te goed te doen aan een heerlijke kop koffie, thee of een frisdrank.
Lekker genietend van de zon en al mensenkijkend worden de poffertjes altijd vers voor u gebakken. De keuze hierin is enorm, de kwaliteit steevast de beste.
Een waar feest voor uw smaakpapillen, royaal met poedersuiker bedekte boter wegsmeltend over de heerlijk bruin gebakken poffertjes die uiteraard ook zijn voorzien van de onmisbare witte suikerlaag. Of heeft u liever poffertjes met aardbeien en slagroom, banaan, ananas of een likeurtje. U zegt het maar, alles is mogelijk.

Onze oud Hollandsche Poffertjeskraam bezoekt slechts enkele kermissen per jaar.
Haarlem, Assen en Winterland Maastricht genieten in 2009 het voorrecht hun bezoekers onze sfeervolle kraam en sublieme producten te kunnen bieden.
Wanneer U eveneens de bezoeker van uw evenement of kermis met onze prachtige kraam, unieke sfeer, snelle en vriendelijke bediening maar bovenal onze uitstekende producten wilt confronteren zijn wij op aanvraag en indien beschikbaar te boeken.

Foto's

Oud Hollandsche Poffertjeskraam

poffertjes poffertjes poffertjes poffertjes poffertjes


* Alle foto's zijn gemaakt door Frank Veldkamp en mogen zonder toestemming niet ter distributie gebruikt worden.